SIRĆE I BIJELI LUK: Za samo sedam dana reguliše krvni pritisak i smanjuje holesterol…

Nevjerovatna terapija…

Ako se borite sa visokim krvnim pritiskom i holesterolom, morate da isprobate ovaj lijek. Sastojci su lako dostupni a ukus i nije toliko loš.

Zahvaljujući ovom receptu smanjiće vam se krvni pritisak, ali i visok holesterol. Sve što trebate da učinite jest da koristite ovaj lijek tokom sedam dana dana i rezultati će vas zaprepastiti.

Nedavna studija objavljena u časopisu “Cancer Causes and Control” ustanovila je kako među američkim Amišima gotovo uopšte nema slučajeva raka i da su oni najzdraviji ljudi u Americi.

Osim što jedu zdravo i prirodno, Amiši ne puše, ne piju, puno fizički rade, ali i sami uzgajaju svoju hranu primjenjujući organske metode uzgoja čime dobivaju zdravo voće i povrće, mliječne proizvode i meso.

Prenosimo vam recept koji koriste Amiši i koji može izliječiti razne bolesti, ali i pojačati imuni sistem.

Jabukovo sirce,
Jabukovo sirce,

Zahvaljujući ovom receptu smanjiće vam se krvni pritisak, ali i visok holesterol. Najbolja stvar kod ovog lijeka jeste to što je vrlo jednostavan i lagan za pravljenje, a namirnice koje vam trebaju za njega su lako dostupne, piše naturalandheathyworld.com

Sastojci:

– komad narendanog đumbira od 3 do 5 cm dužine

– jedno čehno bijelog luka

– kašika jabukovog sirćeta

– kašika meda

– kašika soka od limuna

Dumbir,
Dumbir,

Priprema:

Očistite đumbir te ga isijecite u manje komade. Zatim, stavite sve sastojke u blender i miksajte ih 30 sekundi pri velikoj brzini. Zatim dobro procijedite smjesu i držite je u frižideru tokom konzumiranja.

Bijeli luk,
Bijeli luk,

Kako ga koristiti:

Preporučuje se konzumiranje kašike ove smjese prije doručka ujutro i kašika prije večere. Ne preporučuje se konzumacija više od tri puta na dan. Kada dobijenu smjesu potrošite napravite novu jer terapija uzimanja ove smjese traje sedam dana.

Nakon sedam dana možete istu prekinuti, a nakon 3-4 dana ponovo je koristiti te tako i za naredni period koristiti ovu terapiju od potreba vašeg organizma. Terapija daje nevjerovatne rezultate.

Svakako da ćete biti zaprepašteni rezultatima ove nevjerovatne terapije. Krvni pritisak i holesterol će se smanjiti, a bićete svježi i puni energije.

Izvor: dnevno

Author: admin