ČAJ KOJI POBOLJŠAVA CJELOKUPNO ZDRAVSTVENO STANJE: Osim što je veliki borac u borbi protiv upale pluća, podići će i imunološki sistem na maksimum…

Recept toplo preporučujemo…

U Bibliji se maslinovo drvo spominje više od tisuću puta, a iako je danas najpopularniji plod tog drveta sama maslina, mnogi ne znaju da je na stablu masline izrazito ljekovito i lišće koje krije brojna ljekovita svojstva.

A najznačajniji spoj u listu masline je oleuropein koji poseduje izuzetno jako antibakterijsko svojstvo.

Maslinovim listom poboljšava se zdravstveno stanje u velikom broju bolesti:

-Andenocephalitis

-Difterija

-Čir na želucu

-Malarija

-Botulizam

-Ateroskleroza

-Sindrom kroničnog umora

-Herpes

-Hepatitis B

-Meningitis

-Gripa

-Tuberkuloza

-Gonoreja

-Upala pluća

Osim što vam pomaže u borbi protiv bolesti koje su gore navedene, ovaj čaj će podići vašu razinu energije i ojačati vaš imunološki sistem.

Možete ga konzumirati kad ste pod stresom i želite da se opustite a odličan je za koristiti nakon tretmana hemoterapije.

Sastojci:

– od 15 do 20 komada suhog lišća masline

– od 2 do 3dl kipuće vode

Priprema:

Listovi trebaju biti prikupljeni u proljeće i sušeni vani. Kada se dobro osuše, stavite ih u staklenku i pohraniti na hladnom mjestu. Trebat će vam 15-20 listova za ovaj čaj.

Stavite listove u kipuću vodu i kuhajte ih 10 minuta. Kada je gotovo, skinite sa vatre i pustite da se ohladi oko 15 minuta.

Primjena:

Nakon toga procijedite i slobodno dodajte limunov sok ili med da obogatite ukus. Konzumirajte čaj dva puta dnevno i tako nekoliko uzastopnih sedmica i osjetit ćete sve njegove prednosti. Uvijek ga pijte dok je topao.

Izvor: dnevno

Zapratite nas i podjelite!

Author: admin